Boek online

Step 1 of 3

Kies je bestemming

Point-to-point

Als vanzelfsprekend verzorgd Taxi-First kwalitatief hoogstaand vervoer van adres tot adres. Dit doen wij door heel Nederland, maar ook daarbuiten. Wij houden altijd rekening met uw persoonlijke wensen en zorgen ervoor dat uw reis comfortabel, veilig en prettig verloopt.

 

Zakelijk vervoer

Taxi-First is het adres voor zakelijk vervoer. Wij zorgen ervoor dat uw zakenrelaties, maar ook uw eigen directieleden en medewerkers in stijl worden vervoerd, waarbij aan alles wordt gedacht. Het geraffineerde interieur, comfortabele stoelen en climate control zorgen ervoor dat onze passagiers niks te kort komen.

 

Airport transfers

Wanneer u op zoek bent naar een airport transfer, kunt u rekenen op Taxi-First. Wij zorgen ervoor dat uw vliegreis zorgeloos en comfortabel begint. Wij brengen u op ieder gewenst moment naar uw vluchthaven. Daardoor heeft u geen stress en zorgen over treintijden, lang parkeren of andere onaangename zaken. Komt u terug van uw reis? Dan halen wij u op de afgesproken tijd op en zorgen dat u comfortabel, snel en veilig weer thuiskomt.

 

VIP vervoer

Ook voor het vervoer van VIP’s heeft Taxi-First met haar luxe wagenpark altijd een passende oplossing. Ontvangt u een grote artiest? Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd.

 

Vervoer grote groepen

Met onze V-klasse en Sprinter Tourer zijn wij in staat om ook grote groepen in luxe en stijl te vervoeren. Deze wagens beschikken over comfortabele stoelen en bieden u de luxe die u mag verwachten. Zo kunt u ook onderweg uw zakelijke meetings voortzetten.

 

Tours langs Nederlandse hotspots

Taxi-First verzorgd in samenwerking met speciaal opgeleide gidsen tours langs de bekende, maar ook wat minder bekende highlights die Nederland te bieden heeft. Ideaal voor toeristen die op comfortabele en luxe wijze Nederland willen verkennen.

Klik hier voor meer informatie over onze tours.

 

nl_NL