Boek online

Step 1 of 3

Kies je bestemming

Point-to-point

Als vanzelfsprekend verzorgd Taxi-First kwalitatief hoogstaand vervoer van adres tot adres. Dit doen wij door heel Nederland, maar ook daarbuiten. Wij houden altijd rekening met uw persoonlijke wensen en zorgen ervoor dat uw reis comfortabel, veilig en prettig verloopt.

Zakelijk vervoer

Taxi First is het adres voor zakelijk vervoer. Wij zorgen ervoor dat uw zakenrelaties, maar ook uw eigen directieleden en medewerkers in stijl worden vervoerd, waarbij aan alles wordt gedacht. Het geraffineerde interieur, comfortabele stoelen en climate control zorgen ervoor dat onze passagiers niks te kort komen.

Airport transfers

Wanneer u op zoek bent naar een airport transfer, kunt u rekenen op Taxi-First. Wij zorgen ervoor dat uw vliegreis zorgeloos en comfortabel begint. Wij brengen u op ieder gewenst moment naar uw vluchthaven. Daardoor heeft u geen stress en zorgen over treintijden, lang parkeren of andere onaangename zaken. Komt u terug van uw reis? Dan halen wij u op de afgesproken tijd op en zorgen dat u comfortabel, snel en veilig weer thuiskomt.

 

VIP vervoer

Ook voor het vervoer van VIP’s heeft Taxi-First met haar luxe wagenpark altijd een passende oplossing. Ontvangt u een grote artiest? Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd.

 

Vervoer grote groepen

Met onze V-klasse en Sprinter Tourer zijn wij in staat om ook grote groepen in luxe en stijl te vervoeren. Deze wagens beschikken over comfortabele stoelen en bieden u de luxe die u mag verwachten. Zo kunt u ook onderweg uw zakelijke meetings voortzetten.

 

Limousine Services

Bent u op zoek naar een luxueuze en comfortabele manier van reizen? Overweeg dan onze limousine service. We hebben een aantal prachtige, lange en luxe ingerichte limousines, waarmee u in stijl aankomt op uw locatie.   

 

Congress Services

Wilt u een congres of zakelijk evenement bezoeken? Dan hebben wij voor u de perfecte oplossing als het neerkomt op vervoer. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos en comfortabel arriveert op uw bestemming. Bij onze professionele chauffeurs met jarenlange ervaring bent u in goede handen. Zo kunt u zich optimaal voorbereiden op uw congres.

 

Transfers for Travel agencies

Ook voor reisorganisaties hebben wij op maat gemaakte transport oplossingen zodat uw klanten zorgeloos, comfortabel en snel van a naar b reizen. 

 

Airline Crew Transportation

Wilt u dat de bemanningsleden van uw luchtvaartmaatschappij comfortabel, op tijd en zorgeloos op hun bestemming arriveren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wekelijks verzorgen wij meerdere van dit soort ritten en met onze uitgebreid wagenpark hebben wij voor iedere vraag een passende oplossing. 

 

Maritime service

We weten als geen ander hoe chaotisch en stressvol scheepvaart kan zijn. Hoe fijn is het daarom als je een partner hebt die maritime transport vlekkeloos laat verlopen en zorgt dat bemanningsleden zorgeloos, comfortabel en op tijd van A naar B reizen. Dat is precies wat Taxi First u kan bieden. 

 

Tours langs Nederlandse hotspots

We Taxi First verzorg in samenwerking met speciaal opgeleide gidsen tour langs de bekende, maar ook wat minder bekende highlights die Nederland te bieden heeft. Ideaal voor toeristen die op comfortabele en luxe wijze Nederland willen verkennen.

Klik hier voor meer informatie over onze tours. 

 

nl_NL