Highlight tours

Ontdek Nederland

Wilt u op een verassende, comfortabele en originele manier Nederland ontdekken? Dan bent u bij Taxi-First aan het juiste adres. Wij verzorgen 7 verschillende tours langs de bekende, maar ook minder bekende highlights die Nederland te bieden heeft. U beschikt daarbij over uw eigen privé chauffeur, een luxe auto en een lokale gids die u alle ins en outs verteld. Zo weet u zeker dat u niks mist en van uw verblijf in Nederland een onvergetelijke ervaring maakt.

Onze voordelen

  • Privé chauffeur
  • Ervaren, lokale gids
  • Luxe auto
  • Toegankelijk voor gehandicapten
  • Engelstalig
  • Ook geschikt voor grotere groepen

Laat je verassen door deze bruisende en levende stad waar al je zintuigen worden geprikkeld. Ontdek de vele kunstschatten, de grachtengordel en de bijzondere sfeer die deze stad te bieden heeft. Wie naar Nederland komt, mag deze prachtige stad dan ook absoluut niet overslaan. Je wordt niet teleurgesteld.

Als u aan Nederland denkt, denkt u natuurlijk aan klompen, kaas, molens en tulpen. Deze tour is speciaal samengesteld om u in 8 uur tijd kennis te laten maken met het typische Hollandse landschap en typisch Hollandse tradities. Zo komt u langs prachtige zuivelboerderijen en authentieke windmolens.

Als u aan Holland denkt, denkt u natuurlijk aan tulpen. Daarom mag een bezoek aan het Keukenhof niet ontbreken tijdens uw verblijf in Nederland. Aanschouw de schoonheid van miljoenen bloemen die vanuit Nederland wereldwijd verkocht worden. Kilometers lange velden met tulpen, dat wil je toch niet missen.

Giethoorn wordt niet voor niets het Venetië van Nederland genoemd. Dit prachtige waterstreekdorp is uniek vanwege zijn bruggetjes, waterwegen en klassieke boerderijen.

Voor veel toeristen is Delft een nog onontdekte, maar absoluut bijzondere en typisch Hollandse stad. Bekend om haar aardewerk, Willem van Oranje en Johannes Vermeer.

Als u specifieke wensen heeft kunt u ook samen met onze gids een op maat gemaakte tour samenstellen. We gaan altijd tot het uiterste om van uw tour een onvergetelijke ervaring te maken.

nl_NL