VIP Vervoer

Taxi First zorgt al meer dan 12 jaar voor VIP vervoer van bekende vips. Wij hebben de eer gehad om vele Nederlandse en internationale vips te vervoeren. Ons VIP vervoer is voor personen met bovengemiddeld media aandacht. Van politici tot bekende sporters. In onze luxe taxi vervoeren wij de VIP veilig en comfortabel.

VIP vervoer vereist discretie, persoonlijke veiligheid, rijveiligheid en maatwerk. Wij beschikken over professionele chauffeurs met de nodige ervaring en de juiste opleiding. De chauffeur zorgt voor een veilige en comfortabele reis van uw VIP.

Dag(deel) of meerdere dagen

Ons VIP vervoer kunt u boeken voor A naar B vervoer, maar het is ook mogelijk om ons voor een dag(deel) of zelfs meerdere dagen te boeken. Onze service maakt het vips mogelijk om hun tijd zo efficiënt mogelijk te besteden. Wij kunnen u ophalen op iedere gewenste locatie en staan zo lang als u wilt tot uw beschikking. Onze chauffeur zorgt voor veilig en comfortabel vervoer naar uw hotel, vergadering, meeting, borrel, waar u maar wenst gebracht te worden. Als VIP een ontspannen rit maken en ondertussen werken of met collega’s praten? Taxi First staat altijd voor u klaar. Neem gerust telefonisch contact met ons op via +31(0)6 1865 0610.

VIP vervoer op maat

Heeft u als VIP nog tijd over en wilt u graag iets van de omgeving zien? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Zo hebben wij verschillende VIP tours door Nederland. Wilt u bepaalde hotspots van Nederland bezoeken? Of een rondleiding door een toeristische plaats? Ons VIP vervoer maakt het mogelijk om een VIP tour te maken. Wilt u meer informatie over een VIP tour? Of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem contact met ons op. Stuur ons een mail of neem telefonisch contact met ons op.

De voordelen van Taxi-First

  • Professionele, gediplomeerde chaffeurs
  • 24/7 bereikbaar
  • Stijlvolle & luxe wagens
  • Vaste prijzen & transparant
  • Stipt & betrouwbaar
  • Veel verschillende betaalmogelijkheden
  • Meer dan 12 jaar ervaring

Boek online

Step 1 of 3

Kies je bestemming

nl_NL